Angloadria nekretnine - Umjetnost stanovanja - Gramača stambeni prostori

Životni prostor temelj je kvalitetnog života. Zato je naš osnovni cilj stvaranje izuzetno kvalitetnih stambenih prostora. Svaka faza tog procesa pomno je promišljena: lokacija u zelenoj zoni s panoramskim pogledom, blizina centru grada, luksuz i toplina prirodnih materijala, kako na fasadi tako i u interijerima te raspored prostorija uvjetovan zahtjevom za najvećom mogućom udobnošću.

Naš tim stručnjaka razvio je i izgradio rezidencijalne stambene prostore u Londonu, Firenci i Zagrebu, nadgledajući proces od idejnog početka do izvedbe, ali čak i nakon same izgradnje objekta. Naši arhitekti i inženjeri odabrali su isključivo prvoklasne izvedbene materijale, a izvođači i obrtnici obavljali su radove prema najvišim estetskim standardima. Posebna pažnja posvećena je detaljima koji naše projekte ističu i čine drugačijima.

Kreativan, ali i praktičan pristup projektiranju do izražaja dolazi u svakom segmentu, od glavnog ulaza do najprivatnijih dijelova vašeg interijera. Zamislili smo kako biste se vi kretali u prostoru i prema tome ga dizajnirali. Sada je red na vama - da u tom prostoru uživate.

Anglo Adria nekretnine - Umjetnost stanovanja